Düzenleme : 23 Nisan 2021 15:26
Bodrum'da 1,1 milyon metrekare arazi imara açıldi!

Bodrum’da özelleştirme idaresi tarafından özelleştirilen bir milyon metre karelik arsa Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle imara açıldı.
Haber Merkezi - Bodrum İlçesi Ortakent Mahallesinde Mülkiyeti Özelleştirme idaresi adına kayıtlı bulunan ve yüzölçümü toplamı 1.102.309,61 metrekare olan arazinin imar planı onandı. Karar, 23.4.2021 Bodrum İlçesi Ortakent Mahallesinde Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan imar planlar ile ilgili itirazlar değerlendirilerek ve 3905 nolu Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazetesinde yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılan ve bugün resmi gazetede yayınlanan karara , ilk günden bu yana Bodrumlular şiddetle tepki göstermişti. Muğla Büyükşehir Belediyesi de , 30 günlük askı sürecinde 28.09.2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığına itirazda bulunmuştu.

- 15:32Bucasporlu Sercan Deniz, Kasımpaşa ile anlaşma sağladı
- 15:22İşitme engelli gençten tarihi telsizcilik başarısı: Didem 'Sessiz Güç' projesiyle parladı
- 15:12Kalp hastalarına kritik uyarı: İyileştim düşüncesi tehlikeli
- 15:02Lise öğrencilerine dijital dünyaya 'merhaba': Ege Üniversitesi'nden podcast atölyesi
- 14:52Çeşme'de hayat boyu öğrenme dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı






