Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ünlü isimlere yönelik yürüttüğü uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon dalgası başlatıldı. Bu kapsamda 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının alındığı isimler arasında Blok3 mahlaslı rapçi Hakan Aydın'ın da olduğu öğrenildi.
İLK AÇIKLAMASINI YAPTI
Gözaltı kararı sonrası Hakan Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ''Beni gözaltına almışlar güya. Ama ben buradayım. Gözaltına falan alınmadım.'' ifadelerine yer verdi. Kendisine yöneltilen suçlamalara karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koyan Aydın, yaşananların abartıldığını savundu.
HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Aydın, ayrıca, ''Benim evim diye başka bir eve gidilmiş. Evde bir şeyler bulunmuş. Ama sıkıntı yok. Ben kendim karakola gideceğim, ifademi vereceğim. Ama gözaltında falan değilim. Testimi de yaptırdıktan sonra testim negatif çıkacak. İnşallah bunu da her yerde haber yaparlar.'' diyerek durumu izleyicilerine aktardı.








