Spotify'da 10 milyon dinlenmeye ulaşan ilk Türk sanatçı olan Blok3, son günlerde Demet Akalın ile yaşadığı tartışmalarla gündemdeydi. Akalın'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara, "Annemden büyük, anneannemle yaşıt. Yakalayamaması normal" şeklinde yanıt veren rapçi, sert bir karşılık almıştı. Bu gerilim henüz dinmemişken, Blok3 bu kez trafikte yaşadığı bir olayla manşetlere taşındı.

EHİLİYETSİZ VE ALKOLLÜ YAKALANDI
Sabah gazetesinin haberine göre, trafik polisleri uygulama sırasında asıl adı Hakan Aydın olan Blok3'ü çevirdi. Yapılan kontrollerde Aydın'ın ehliyetinin olmadığı ve alkol testinde 1.40 promil alkol tespit edildiği belirlendi. 24 yaşındaki rapçi, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, kullandığı araç da trafikten men edildi.

AĞIR PARA CEZALARI KESİLDİ
Hakan Aydın'a, "ehliyetsiz araç kullanmak" gerekçesiyle 23 bin 437 lira, "alkollü araç kullanmak" gerekçesiyle ise 11 bin 629 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçlamasıyla hakkında adli sürecin işleyeceği ifade edildi. Blok3'ün daha önce yalnızca Spotify'dan ayda 14 milyon lira kazandığı iddia edilmişti, bu cezalar ise maddi anlamda da önemli bir yük getirecek gibi görünüyor.







