ASAYİŞ
Yayınlanma : 12 Mart 2026 00:29
Bitlis'te yolcu otobüsünde 4 kilo 800 gram skunk ele geçirildi

Bitlis'te bir yolcu otobüsünde yapılan operasyonda 4 kilo 800 gram skunk maddesi ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.
Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir yolcu otobüsünde gerçekleştirdikleri aramada 4 kilo 800 gram skunk maddesi ele geçirdi.

OTOBÜSTE YAPILAN ARAMA
Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin istihbari bilgiler doğrultusunda Tatvan ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde arama gerçekleştirdiği belirtildi. Yapılan arama sonucunda, bir valiz içerisinde zulalanmış halde toplam 18 parça halinde 4 kilo 800 gram skunk maddesi ele geçirildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Operasyon kapsamında 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' suçlamasıyla gözaltına alınan bir şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 18:17Aydınlı arıcılar, bereketli bir bal sezonu için umutlu
- 18:08Manisa'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
- 17:58Mahkeme kararıyla Kuşadası'nda vektörle mücadele yetkisi netleşti
- 17:49BBDSO, Prof. Dr. Ayhan Kızıl'ı anmak için özel konser düzenliyor
- 17:39Lise öğrencisinden kadına şiddete isyan: Kadın cinayetlerini romanlaştırdı




