ÇEVRE
Yayınlanma : 31 Ocak 2026 07:34

Binadan Kopan Taşlar Park Halindeki Motosikletlere Zarar Verdi

Binadan Kopan Taşlar Park Halindeki Motosikletlere Zarar Verdi
Eskişehir'de bir binadan kopan taşlar, park halindeki motosikletlere zarar verdi. Olayda can kaybı yaşanmazken, esnaf benzer kazaların önlenmesi için tedbir çağrısı yaptı.
Binadan Kopan Taşlar Park Halindeki Motosikletlere Zarar Verdi

Eskişehir'in İstiklal Mahallesi Sökmen Sokak'ta yaşanan olayda, bir iş hanı binasının duvarından kopan taş parçaları, kaldırımda park halinde duran motosikletlere zarar verdi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

sempati mobilya

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

İddialara göre, eski bir iş hanının duvarından kopan taşlar, park halindeki motosikletlerin üzerine düştü. Düşen taşların etkisiyle motosikletlerde maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, hasar gören motosikletlerin sahipleriyle görüştü ve tutanak tuttu.

TEDBİR ALINMASI İSTENİYOR

Çevre esnafı, düşen taşların bir vatandaşın kafasına gelmesi durumunda ciddi yaralanmalara yol açabileceğini belirterek, benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden tedbir alınmasını talep etti. Binanın duvarlarının ve çevresinin kontrol edilerek gerekli onarımların yapılması isteniyor.