Bilecik'te yürek dağlayan acı: Şehit Astsubay İlhan Ongan'ın ailesine kötü haber ulaştı

Bilecik'te, Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan'ın Gürcistan'da düşen bir uçakta şehit olduğu haberi ailesine ulaştı, acı dolu anlar yaşandı.
Gürcistan'da Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir kargo uçağının düşmesi sonucunda hayatını kaybeden Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan'ın (31) acı haberi, Bilecik'teki ailesine ulaştı.

KARGO UÇAĞI TALİHSİZCE DÜŞTÜ
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait C130 kargo uçağı, Gürcistan sınırları içerisinde düştü. Uçakta bulunan 20 personelden biri olan Bilecik’li Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan, bu üzücü olayda şehit oldu. Aileye acı haber, Cumhuriyet Mahallesi Güllü Sokak'ta yaşayan baba Ali Ongan ve anne Hatice Ongan'a bildirildi.

DEVLET YETKİLİLERİ AİLEYİ TESKİN ETMEK İÇİN ZİYARET ETTİ
Vali Yardımcısı Akgün Cora ve Bilecik Belediye Başkanı Yardımcısı Sabri Çobanoğlu, şehidin ailesine başsağlığı diledi ve oğullarının şehit olduğunu iletti. Acı haberle birlikte Ongan ailesi gözyaşlarına boğulurken, şehidin evine yakınları ve sevenleri destek olmak için akın etti.
- 04:12Vize almak isteyenler için yeni düzenleme: 35 bin TL ile vize çilesi sona erecek
- 04:02Norveç'in sır tüneli: 390 metre derinde, felaket riskiyle kazıyorlar!
- 03:52Çin, ABD'ye karşı dev çip yatırımıyla hamle yapıyor: 577 milyon dolarlık fon kuruldu!
- 03:41Milyonlarca Jeep için yangın alarmı! O model araçları binalardan uzak tutun!
- 03:31Yağmur Ünal'dan uyuşturucu testi sonucu açıklaması: 'Yanlışlık olduğunu umuyorum




