ASAYİŞ
Yayınlanma : 31 Aralık 2025 16:01
Bilecik'te yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol denetimi

Bilecik'te yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol denetimi yapıldı, 15 işletme kontrol edildi ve vatandaşlar uyarıldı.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi halk sağlığını korumak ve kaçak ile sahte alkollü içki riskini azaltmak amacıyla denetim gerçekleştirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, alkollü içki satışı yapılan işletmeler mercek altına alındı.

15 İŞLETMEDE TİTİZ KONTROL
Denetimler kapsamında 15 işletmede bandrol ve barkod kontrolleri yapıldı. Ürünlerin yasal mevzuata uygunluğu titizlikle incelenirken, toplumda erişilebilirliğin azaltılması hedeflendi.
UYARI VE DEVAM EDECEK DENETİMLER
Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, yılbaşı öncesi benzer denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti. Şener, vatandaşları sahte ve kaçak alkollü içkilere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi





