YAŞAM
Yayınlanma : 19 Ocak 2026 21:07

Bilecik'te yarıyıl tatili coşkusu: Çocuklar kukla gösterisiyle eğlendi

Bilecik'te yarıyıl tatili coşkusu: Çocuklar kukla gösterisiyle eğlendi
Bilecik Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için kukla gösterisi düzenledi; 25 Ocak'ta ise 'Yıldız Avcısı' tiyatro oyunu ücretsiz sahnelenecek.

Bilecik Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için 'Karne Hediyemiz Melek Başkan'dan' sloganıyla hazırladığı etkinliklerin ilkini gerçekleştirdi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kukla gösterisi, çocuklara hem eğlenceli anlar yaşattı hem de öğretici bilgiler sundu.

teknik yapı

MELEK BAŞKAN'DAN ÇOCUKLARA HEDİYE

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'nın çocuklara armağanı olarak hazırlanan gösteri, iki seans halinde sunularak minik izleyicilerin beğenisini kazandı. Etkinlikte çocuklar, interaktif sahne performanslarıyla keyifli vakit geçirirken, çeşitli konularda yeni bilgiler edindi.

YILDIZ AVCISI TİYATROSU GELİYOR

Yarıyıl tatili etkinliklerinin ikincisi olan 'Yıldız Avcısı' adlı tiyatro oyunu, 25 Ocak Pazar günü saat 13:00, 15:00 ve 17:00'de üç seans halinde ücretsiz olarak izlenebilecek. Bu oyun da aynı kültür ve kongre merkezinde çocuklarla buluşacak, tatilin eğlencesini sürdürecek.