Bilecik'te 'Türk Mutfağı Haftası' için hazırlıklar tam gaz

Bilecik'te Vali Sözer başkanlığında 'Türk Mutfağı Haftası' hazırlıkları yapıldı. Etkinliklerin planlanması, tanıtımı ve kurumlar arası iş birliği ele alındı.
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'in başkanlığında, yaklaşan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri için kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
GASTRONOMİ DEĞERLERİ ÖNE ÇIKACAK
18 Mayıs'ta Bilecik'te düzenlenecek olan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin detayları, tanıtım stratejileri ve katılımcı kurumlar arasındaki iş birliğinin nasıl güçlendirileceği masaya yatırıldı. Toplantıda, etkinliklerin sorunsuz ve başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için atılacak adımlar titizlikle ele alındı. Etkinliklerin planlama süreci, hedef kitlesi ve Bilecik'in zengin mutfak kültürünün ulusal düzeyde tanıtılmasına yönelik stratejiler üzerinde yoğunlaşıldı. Amaç, şehrin gastronomik mirasını en etkili şekilde sergilemek. Vali Sözer, yaptığı açıklamada, 'Türk Mutfağı Haftası vesilesiyle Bilecik'te düzenlenecek etkinlikleri en üst düzeyde planlamak ve şehrimizin kültürel, gastronomik zenginliklerini doğru bir şekilde tanıtmak adına tüm kurumlarımızla yakın iş birliği içindeyiz,' ifadelerini kullandı.
- 19:05Bursa'da spiral taş fırladı, bir genç yaralandı
- 18:55Geceleri yol çizgileri parlayacak: Aydınlatma derdine son mu?
- 18:45Marmaris'te orman yangını: Hava ve kara ekipleri seferber oldu
- 18:35Okul çevrelerinde sıkı denetim: Bilecik'te 381 kişi mercek altında
- 18:26Çanakkale Boğazı'ndaki tarihi anlar drone ile görüntülendi





