Bilecik'te rehberlik hizmetleri masaya yatırıldı

Bilecik'te düzenlenen toplantıda, İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek başkanlığında rehberlik hizmetlerinin etkinliği ve öğrencilerin gelişim süreçleri ele alındı. İş birliği vurgusu yapıldı.
Bilecik'te, İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek başkanlığında rehberlik hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

ÖĞRENCİ GELİŞİMİ VE OKUL ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Bilecik Rehberlik ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, merkez rehber öğretmenleri katıldı. Toplantıda, öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişim süreçleri ile okullarda yürütülen rehberlik faaliyetlerinin mevcut durumu ayrıntılı olarak ele alındı.
VERİMLİLİĞİ ARTIRMA YÖNTEMLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Rehberlik faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesi ve öğrencilerin çok yönlü gelişimlerinin en üst düzeyde desteklenmesi amacıyla çeşitli görüş alışverişlerinde bulunuldu. Sahadan gelen geri bildirimlerin de değerlendirildiği toplantıda, il genelinde sürdürülen rehberlik çalışmalarının mevcut durumu masaya yatırıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, öğrencilerin her alanda sağlıklı gelişimini desteklemek için rehberlik hizmetlerini güçlendirmeye ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
- 22:22Yaz sıcakları bastırdı: Manisa sivrisinek ve haşereye karşı alarmda!
- 22:14Denizlere 15 milyon istiridye bırakılıyor: Doğal yaşam alanları yeniden canlanıyor
- 22:04İran'dan şok eden tazminat talebi: Bölge ülkelerine 'hesap' soruluyor
- 21:55Fransa'da 107 kilometre uzunluğunda yeni bir su yolu inşa ediliyor
- 21:45Çin'den rekor: Aynı gün denize indirilen dev tankerler göz kamaştırdı





