Bilecik'te nefes kesen operasyon: Binlerce makaron ele geçirildi!

Bilecik'te düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 7.960 adet kaçak makaron ele geçirildi. Operasyonlarda iki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Bilecik'te polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı kaçakçılık operasyonlarında, toplamda 7 bin 960 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. Bu önemli operasyonlar, tütün mamulleri kaçakçılığına karşı verilen mücadelede dikkate değer bir başarı olarak kayıtlara geçti.

TÜTÜN KAÇAKÇILIĞINA DARBE
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucunda, tütün mamulü imalatı ve satışı yapan şahıslara yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında, şüpheli kişilere ait işyerleri ve araçlar didik didik arandı.
BOZÜYÜK VE BİLECİK MERKEZDE OPERASYONLAR
Bozüyük ilçesinde yapılan baskınlarda tespit edilen 2 işyeri ve 1 araçta yapılan detaylı aramalarda 6 bin 300 adet dolu makaron bulundu. Bu operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ardından Bilecik il merkezinde bulunan bir işyeri deposunda yapılan aramalarda ise bin 660 adet dolu makaron ele geçirildi. Bu operasyonda da 1 şüpheli hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü




