ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Kasım 2025 19:02

Bilecik'te 'makaron' kaçakçılığına Darbe: 1 gözaltı!

Bilecik'te 'makaron' kaçakçılığına Darbe: 1 gözaltı!
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde polis, kaçak makaron operasyonu düzenledi. Çok sayıda dolu makaron ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürü, mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Bilecik'te polis, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Bozüyük ilçesinde düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla piyasaya sürülmeye çalışılan çok sayıda dolu makaron ele geçirildi. Bu operasyon, bölgedeki kaçakçılık faaliyetlerine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

teknik yapı

BÜYÜK MİKTARDA DOLU MAKARON YAKALANDI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda Bozüyük ilçesinde bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, yasa dışı yollarla elde edildiği tespit edilen çok sayıda dolu makaron bulundu. Bu durum, kaçakçılık ağının ne kadar geniş olabileceğine dair ipuçları veriyor.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Operasyon kapsamında, olayla bağlantılı olduğu belirlenen bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, "Kaçakçılıkla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Halkın huzuru ve güvenliğini tehdit eden her türlü yasa dışı faaliyete karşı çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." şeklinde konuştu. Bu tür operasyonların, halk sağlığını ve ekonomik düzeni koruma açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.