Bilecik'te depo kulübesi alevlere teslim oldu, trafik durdu

Bilecik'te depo olarak kullanılan bir kulübede elektrik panelinden çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, karayolunda kısa süreli trafiğe neden oldu.
Bilecik'te, depo olarak kullanılan bir kulübede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Elektrik panelinden çıkan kıvılcım felakete yol açtı
Milli Egemenlik Caddesi Sanat Sokağı'ndaki ahşap barakalardan birinden yükselen alevler, kısa sürede paniğe neden oldu. Depo olarak kullanılan dükkandaki yangının elektrik panosundan çıktığı belirlendi. Olay yerine sevk edilen Bilecik Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin yayılmasını engelledi.
Kara yolu kısa süreli trafiğe kapandı
Yangın nedeniyle Bilecik - Bozüyük - Eskişehir kara yolu, güvenlik önlemleri kapsamında kısa bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki diğer barakalara sıçramaması için geniş çaplı önlemler alırken, yangının tamamen söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları da titizlikle yürütüldü.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart





