Beyoğlu'nda baca yangını: Panik ve maddi hasar

İstanbul Beyoğlu'nda bir iş yerinin bacasında çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı; ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.Beyoğlu'nda baca yangını: Panik ve maddi hasar
İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen bir baca yangını, kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Olay, 11.30 sıralarında Emekyemez Mahallesi Gümüş Gerdan Sokak'ta, 3 katlı bir iş merkezinin 1. katındaki kebapçıda yaşandı.

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
Yangın, uzun süredir temizlenmediği iddia edilen bacada çıktı. Çevredeki vatandaşlar yangına müdahale etmeye çalışırken, işletme sahipleri de kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaparken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı, ancak alevlerin yükseldiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

ESNAF TUNAHAN BİRBEN'DEN AÇIKLAMA
Yangına ilk müdahaleyi yaptığını belirten esnaf Tunahan Birben, yangının alt kattaki köftecinin bacasından çıktığını, baca borularının temizlenmemiş olmasından kaynaklandığını ifade etti. Birben, yangın tüpüyle çatıya çıkarak bacaya müdahale ettiğini ve iş yerinde bulunanların kendi imkanlarıyla dışarı çıktığını söyledi. Yangından dolayı dükkanının toz içinde kaldığını ve bu durumun işini etkileyeceğinden endişe duyduğunu dile getirdi.
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!



