• ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 24 Mart 2026 05:21

Beykoz'da trafikte terör estiren sürücülere dev ceza!

Beykoz'da trafikte terör estiren sürücülere dev ceza!
Beykoz'da trafikte saldırı girişiminde bulunan iki sürücüye toplam 360 bin TL para cezası kesildi, ehliyetlerine 60 gün el konuldu ve araçları trafikten men edildi. Adli işlem de başlatıldı.

Beykoz'da trafikte başka bir aracı taciz ederek saldırı girişiminde bulunan iki sürücüye toplamda 360 bin TL para cezası kesildi.

teknik yapı

KGYS KAMERALARI OLAYI TESPİT ETTİ

Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olay sonrası Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda, M.C.Ö. ve B.K. isimli sürücülerin trafikte başka bir aracı ısrarlı bir şekilde takip ederek, saldırı amacıyla araçlarından indiklerini belirledi.

SÜRÜCÜ BELGELERİ VE ARAÇLARI TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Şahıslar hakkında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 46/4 maddesi kapsamında işlem yapıldı. Bu kapsamda iki sürücünün 60 gün süreyle ehliyetlerine el konulurken, toplam 360 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca araçları da 60 gün süreyle trafikten men edildi. Bununla birlikte, şahıslar hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 179 ve 223. maddeleri uyarınca adli işlem başlatıldığı da öğrenildi.