Beşiktaş'tan tarihi zafer: Ezeli rakiplere karşı ilk kez öne geçti ve kazandı!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek bu sezon ilk kez öne geçtiği ezeli rakip maçından galip ayrıldı. Cerny attığı iki golle galibiyeti getirdi.
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk büyük zaferini elde etti. Siyah-beyazlılar, bu galibiyetle birlikte Süper Lig ve diğer kulvarlarda ezeli rakiplerine karşı öne geçtiği bir mücadeleden ilk kez galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.
Kupanın C Grubu'nda Önemli Adım
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede Beşiktaş, 33. dakikada Cerny'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak ev sahibi Fenerbahçe, 43. dakikada Asensio'nun penaltıdan kaydettiği golle skora denge getirdi: 1-1. Maçın son anlarında, 90+1. dakikada Cerny bir kez daha sahneye çıkarak Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü attı ve skoru 2-1'e taşıdı.
Bu Sezonki Rakiplere Karşı İlk Galibiyet
Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, bu sezon ezeli rakiplerine karşı öne geçtiği bir maçtan ilk kez 3 puanla ayrılmış oldu. Daha önceki karşılaşmalarında Galatasaray ve Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalan, evinde ise Fenerbahçe'ye mağlup olan siyah-beyazlılar, kupadaki bu zaferle önemli bir moral kazandı. Galatasaray ile deplasmanda oynanan maçta 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, evinde oynadığı Fenerbahçe maçında ise 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup olmuştu. Ligin 16. haftasında Trabzonspor deplasmanında 3-1 öne geçen Beşiktaş, bu maçtan da 3-3 beraberlikle ayrılmıştı.
- 20:31ManisaKart'a yeni işlem noktası: Vatandaşlar artık daha rahat!
- 20:21Dicle'de 3 ayda yapılan asayiş denetimleri dikkat çekiyor
- 20:12Bilecik'te tehlikeli anlar: Motosiklet tarlaya uçtu, sürücü yaralandı
- 20:02Söke'de gıda denetimleri hız kesmeden devam ediyor
- 19:53Ters Yönden Gelen Sürücü Kavşakta Panik Yarattı, O Anlar Kamerada!





