Belediye Başkanı Tatık: Cumhuriyet, aziz milletimizin zaferidir

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Cumhuriyetin 102. yıldönümünde Cumhuriyetin önemini ve genç nesillere aktarılmasının gerekliliğini vurguladı.
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Cumhuriyetin 102. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
CUMHURİYETİN ÖNEMİNE VURGU
Başkan Tatık, mesajında Cumhuriyetin ilanının birçok zorluğun üstesinden gelerek elde edilen büyük bir başarı olduğunu ifade ederek, "Bugün, Aziz Milletimizin inanç, cesaret, kahramanlık ve fedakarlıkla kurduğu Cumhuriyetimizin 102. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
GELECEK NESILLERE MİRAS
Tatık, genç nesillere Cumhuriyetin getirdiği değerleri aktarmanın son derece önemli olduğunu belirterek, "Cumhuriyet, sadece geçmişin bir mirası değil, geleceğin de teminatıdır" diye konuştu. Ayrıca, bu mirası yaşatmak için aynı kararlılıkla hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor
- 14:10Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları
- 14:02Çin'den akıl almaz mühendislik: Denizin 113 metre altından dev su hattı!
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!






