Bayramın ilk gününde huzurevine anlamlı ziyaret: Vali ve eşi yaşlılarla buluştu

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi, Kurban Bayramı'nın ilk gününde huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı, onlarla sohbet edip taleplerini dinledi.
Kurban Bayramı'nın ilk gününde Bilecik'te sıcak bir buluşma gerçekleşti. Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek bayramın manevi atmosferini yaşlılarla paylaştı.

Büyüklerle Bayram Sevinci
Vali Sözer ve eşi, huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet ederek bayramlarını kutladı, onlara sağlık, huzur ve afiyet dileklerinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Sözer çifti yaşlıların ellerini öperek onlarla bayram sevincini paylaştı. Bu anlamlı buluşma, bayramların sadece aile bağlarını değil, aynı zamanda toplumun her kesimiyle kurulması gereken gönül bağlarını da güçlendirdiğini bir kez daha gösterdi.

Toplumun Değerlerine Vurgu
Vali Sözer, yaptığı açıklamada bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren özel günler olduğunu vurgulayarak, yaşlıların toplumun en kıymetli değerleri arasında yer aldığını belirtti. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinin talep ve temennilerini de dinleyen Vali Sözer çifti, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Sözer, "Bayramlar; sevginin, saygının ve paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı müstesna günlerdir. Büyüklerimizin duası ve mutluluğu bizler için çok kıymetlidir. Devlet olarak her zaman kıymetli büyüklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
- 16:50İş kazası can aldı: Eski muhtar alevler içinde kaldıktan sonra hayatını kaybetti
- 16:40Nilperi Şahinkaya, yaz sezonunu açtı: 'Beklenen o an' paylaşımı büyük ilgi gördü
- 16:31Bitki yaprakları neden sararır? İşte bilmediğiniz gerçekler!
- 16:21Teknoloji devinden büyük kıyım: Yüzlerce çalışan işten çıkarılıyor
- 16:12Bursa sokaklarında dana paniği: Vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı!





