Bayram Nabi Şişik'in babası: Oğlum son günlerde bir yere gidecekmiş gibi hazırlık yapıyordu

Kahramanmaraş'taki okul saldırısında hayatını kaybeden Bayram Nabi Şişik'in babası, oğlunun son günlerdeki davranışlarının endişe verici olduğunu söyledi ve eğitim sistemine yönelik eleştirilerde bulundu.Bayram Nabi Şişik'in babası: Oğlum son günlerde bir yere gidecekmiş gibi hazırlık yapıyordu
Kahramanmaraş'taki Ayser Çalık Ortaokulu'nda yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden 9 öğrenciden biri olan 11 yaşındaki Bayram Nabi Şişik'in babası İsmail Şişik, olaydan önce oğlunun davranışlarında belirgin değişiklikler gözlemlediğini ifade etti. Bayram'ın kendilerine daha düşkün olduğunu, odasındaki eşyaları düzenleyip bazılarını kutulayıp bantladığını belirten baba Şişik, bu durumun kendilerine bir şeylerin ters gittiğini hissettirdiğini söyledi.

DUYGUSAL VEDA
Bayram Nabi'nin anne ve babası, oğullarının mezarını ziyaret ederek gözyaşları içinde Kur'an-ı Kerim okudu. Baba İsmail Şişik, eğitim sisteminin millileşmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Hepimizin evlatları var. Bu yaşanan olayın milat kabul edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Eğitim sadece öğretim değil, gerçek anlamda eğitimin önemini görmemiz gerekiyor” dedi. Eğitimdeki değerlerin ailede başladığını ve okulda devam ettiğini vurgulayan Şişik, ahlaki gelişimin de her yerde sağlanması gerektiğini belirtti.

ÜLKE İÇİN DÖNÜM NOKTASI
Yaşanan olayın ülke için bir dönüm noktası olması gerektiğini dile getiren Şişik, eğitim sistemi ve aile yapısının gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti. “Devlet büyüklerimizin bu olayı unutturmaması ve gerekli düzenlemeleri yapması gerekiyor” diyen baba, bazı avukatların tazminat davası açmalarını önerdiğini ancak kendilerinin devletlerine dava açacak konumda olmadıklarını söyledi. Oğlunun bir şehit olduğunu düşündüğünü belirten Şişik, “Onun daha güzel bir yerde olduğuna inanıyoruz” diyerek, yaşanan acının unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.
- 12:04Marmaris'te kaza sanılan ölüm: 3 yıl sonra cinayet çıktı
- 11:59Muğla'nın minik sesi, Çanakkale'de büyük başarıya imza attı
- 11:49Düğerek'te beklenen zemin düzenleme çalışmaları başladı: Mahalle sakinleri umutlu
- 11:40Fethi Gemuhluoğlu, BUÜ’de unutulmadı
- 11:30Göztepe'nin Brezilyalı golcüsü Juan'dan müthiş yükseliş: Ligin son haftalarında adeta coştu!




