• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Mayıs 2026 16:40

Bayram dönüşü Afyon'da trafik kabusu: Uzun kuyruklar oluştu

Bayram dönüşü Afyon'da trafik kabusu: Uzun kuyruklar oluştu
Kurban Bayramı dönüşü tatilciler Afyonkarahisar'da yoğunluğa neden oldu. Özdilek Kavşağı'nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu, polis ekipleri yönlendirme yapıyor. Trafiğin akşam daha da artması bekleniyor.

Kurban Bayramı tatilinin son günlerine yaklaşılmasıyla birlikte tatilcilerin dönüş yolculuğu Afyonkarahisar'daki karayollarında yoğunluğa neden oldu. Özellikle yarın sona erecek olan bayram tatili öncesi yola çıkan araçlar, Ege Bölgesi'nin önemli bir geçiş noktası olan Afyonkarahisar'da uzun kuyruklar oluşturdu.

sempati mobilya

Bayram dönüşü Afyon\

ÖZDİLEK KAVŞAĞINDA TAM KİLİT

İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Antalya ve Denizli gibi birçok büyük şehrin bağlantı yolu üzerinde bulunan Özdilek Kavşağı, adeta trafiğe kilitlendi. Araçların kilometrelerce uzayan kuyruklar oluşturduğu görüldü. Bölgede önlem alan polis ekipleri, trafiğin aksamaması ve güvenli bir şekilde ilerlemesi için yoğun bir mesai harcayarak yönlendirme çalışmalarını sürdürdü.

AKŞAM SAATLERİNDE YOĞUNLUK ARTACAK

Yetkililer, akşam saatlerine doğru dönüş trafiğinin daha da artmasını beklediklerini bildirdi. Bayram tatilini tamamlayıp evlerine dönmek isteyen vatandaşların oluşturduğu bu yoğunluğun, gece geç saatlere kadar devam edebileceği öngörülüyor. Sürücülerin sabırlı olmaları ve trafik polislerinin uyarılarına dikkat etmeleri tavsiye edildi.