SAĞLIK
Yayınlanma : 20 Eylül 2025 06:42
Bayburt Devlet Hastanesi'nde Diyabet Okulu Eğitimi tamamlandı

Bayburt Devlet Hastanesi'nde Eylül ayında gerçekleştirilen Diyabet Okulu Eğitimi'ne 7 kişi katıldı. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar diplomalarını aldılar.
Bayburt Devlet Hastanesi'nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Diyabet Okulu Eğitimi, Eylül ayında da devam etti.

EĞİTİME YOĞUN KATILIM
Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı kapsamında düzenlenen eğitim programına 7 katılımcı dahil oldu. Eğitimde diyabetin etkileri, insülin uygulamaları, evde kan şekeri takibi ve doğru beslenme yöntemleri detaylı bir şekilde ele alındı.
KATILIMCILAR DİPLOMALARINI ALDI
Başhekim Yardımcısı Erkan Erdem ve eğitimciler, eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılara diplomalarını takdim etti. Diyabet hastaları ve yakınlarına yönelik düzenli eğitimlerin devam edeceği belirtildi.
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı





