• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
SİYASET
Yayınlanma : 28 Ağustos 2025 19:21

Baybatur, Kula'da konuştu: Yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi

Baybatur, Kula'da konuştu: Yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kula'da yaptığı konuşmada yerel seçimleri değerlendirdi, ana muhalefeti eleştirdi ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kula İlçe Teşkilatı’nda partililere seslendi. Baybatur, yerel seçim sonuçlarını değerlendirerek ana muhalefeti eleştirdi ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekti. Konuşmasında, Manisa’ya yapılan yatırımları hatırlatarak AK Parti’nin hizmet siyasetini vurguladı.

sempati mobilya

YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Baybatur, 'Eski dönem milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi’nin ve hemşehrimiz, eski Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Kula’ya ve Manisa’ya yaptığı hizmetler ortada. Bizler hizmet neferiyiz' diyerek, partililere geçmiş dönem projelerini sahiplenme ve halka anlatma çağrısı yaptı. Yerel seçimlere ilişkin olarak, AK Parti’nin seçim sonuçlarından önemli dersler çıkardığını belirten Baybatur, 'Bir yerel seçim geçti, halkımız bize bir mesaj verdi. Bunu görüyor ve kabul ediyoruz' dedi ve AK Parti’nin milletin sesine kulak verdiğini söyledi.

MUHALEFET ELEŞTİRİLERİ

CHP’yi eleştiren Baybatur, muhalefetin yerel yönetimlerde başarılı olmadığını savundu. 'Belediyeleri yönetemeyen bir zihniyetin memleketi yönetmesi mümkün değildir. Halkımız da bunu görüyor' diyerek, yerel yönetimlerdeki eksikliklerin genel siyasete yansıyacağını ileri sürdü. Ana muhalefet liderinin dış politika tutumunu eleştiren Baybatur, 'Ana muhalefet lideri Türkiye’yi farklı ülkelere şikâyet ediyor. Ağzından memesi alınmış bir bebek gibi sürekli sızlanıyor' şeklinde sert ifadeler kullandı ve Türkiye’nin iç meselelerinin dışarıya taşınmasının yanlış olduğunu belirtti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ VURGUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası alanda gördüğü ilgiyi hatırlatan Baybatur, 'Bir tarafta Cumhurbaşkanımızla görüşmek için sıraya giren liderler var. Bu tablo Türkiye’nin geldiği noktayı gösteriyor' dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yapan Baybatur, konuşmasını 'Bizim için en önemli dönemeç cumhurbaşkanlığı seçimidir. Bir olacağız, diri olacağız, hizmetlerimize devam edeceğiz' sözleriyle tamamladı.