Battalgazi Belediyesi aralık meclisi toplandı: İmar ve öğrenci katılımı öne çıktı

Battalgazi Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısı, imar konuları ve İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik tavsiyelerle öne çıktı. Meclis üyeleri, öğrencilere gelecek ve değerler hakkında önemli mesajlar verdi.
Battalgazi Belediyesi'nin 2025 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısının ilk birleşimi, Meclis Başkanvekili İdris Boztaş başkanlığında gerçekleştirildi. Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan oturum, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Geçtiğimiz Kasım ayı meclis toplantısına ait karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

GÜNDEM MADDELERİ VE İMAR KONULARI
Toplantının ana gündem maddeleri arasında, ağırlıklı olarak imar konuları yer aldı ve bu çerçevede toplam 10 madde görüşüldü. Bu oturum, aynı zamanda İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü öğrencilerine meclisin işleyişini yerinde gözlemleme fırsatı sundu.

MECLİS ÜYESİNDEN ÖĞRENCİLERE DEĞERLİ TAVSİYELER
Toplantı sonunda söz alan CHP Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Okay Demirhan, salonda bulunan üniversite öğrencilerine seslenerek, geleceği şekillendirecek olan gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Demirhan, 'Geleceğimizi yönlendirecek olan sizlersiniz. Gençlik taşkın su gibidir; doğru yatağa yönelirse bereket olur. Hayat boyunca önünüze iki seçenek çıkar: menfaat ve merhamet. Menfaat, başınızın üzerine koyarsanız sizi küçültür; ayağınızın altına alırsanız yükseltir. Merhamet ise herkesin sahip olamadığı asil bir duygudur. Merhamet acımak değil, acıtmamaktır. Gelecekten umutluyum; biz size güveniyoruz' ifadelerini kullandı. Öğrenciler, bu deneyimin kendileri için öğretici olduğunu ve meclis işleyişini yakından görmenin yeni bir perspektif kazandırdığını belirterek teşekkür ettiler.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




