Batman'ın 19 Mayıs Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 18 yaşındaki bir genç ağır yaralandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü.
SALDIRGANLAR SİLAHLI MÜDAHALEDE BULUNDU
Olayın görgü tanıklarının ifadelerine göre, kimliği belirsiz saldırganlar, tartıştıkları Y.A. isimli gence bıçakla saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan genç, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
HASTANEYE KALDIRILDI, SORUŞTURMA BAŞLADI
Sağlık görevlileri, yaralı gence olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin devam edip etmediği henüz bilinmezken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.








