Başkan Subaşı, mezarlık ziyaretinde vatandaşlara çiçek dağıttı

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Ramazan Bayramı'nda mezarlık ziyaretinde çiçek dağıtarak vatandaşlarla bayramlaştı.
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Ramazan Bayramı'nın birinci günü şehir mezarlığını ziyaret ederek burada kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek dağıttı.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Başkan Subaşı'nın bu anlamlı ziyaretine başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Mezarlıkta vatandaşlarla sohbet eden Subaşı, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak onların bayram sevincine ortak oldu.

GEREKEN TEDBİRLER ALINDI
Ziyaret sırasında mezarlıkta yoğun bir kalabalığın oluştuğuna tanıklık eden Başkan Subaşı, yapılan ziyaretten vatandaşların memnuniyet duyduğunu belirtti. Ayrıca, Bilecik Belediyesi'nin bayram süresince şehir genelinde gerekli tüm tedbirleri aldığını ifade etti. Subaşı, "Bilecik Belediyesi'nin hizmetleriyle şehrin dört bir köşesinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sorunsuz bir Ramazan Bayramı geçirilmesi için gerekli bütün tedbir ve çalışmalarımızı yerine getirdik," dedi.
- 14:42Muğla'da orman yangını, arı kovanlarının yanı başında büyümeden kontrol altına alındı
- 14:31Martı TAG davasında kritik gelişme: Oğuz Alper Öktem'den önemli açıklama
- 14:21Evlat acısı dinmeden yaşam savaşı: Anne, kırmızı ışıkta yakalandı
- 14:11Yatağan'da çocuk cerrahisi hizmeti başladı: Op. Dr. Kurt göreve geldi
- 14:01Rus sürücü, Muğla'da tıra arkadan çarptı: Anne hayatını kaybetti, oğlu tedavi görüyor






