Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesinde inşa edilen 3 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunda sona yaklaşırken, Başkan Özlem Çerçioğlu, bu dev yatırımın kente kazandırılacağını duyurdu.

MODERN SPOR TESİSİ YOLDA
Başkan Çerçioğlu, 280 milyon liralık yatırımın Aydın’ın spor altyapısına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Yaklaşık 9 bin 200 metrekarelik bir alana sahip olan tesis, voleybol, basketbol, hentbol gibi birçok salon sporuna ev sahipliği yapacak.

YENİ SPOR SALONU AÇILIYOR
Yeni spor salonunun 30 Temmuz Perşembe günü hizmete açılması planlanıyor. Çerçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Söz verdik yaptık. Aydınımıza 280 milyon liralık dev bir eser daha kazandırıyoruz.” dedi. Bu tesisin, profesyonel ve amatör sporcuların kullanımına sunulması hedefleniyor.







