Başkan Bozbey, gençlerin sahasını yenileme sözü verdi

Başkan Mustafa Bozbey, gençlerin spor sahasının yenilenmesi için gerekli çalışmalara başlanacağını duyurdu ve sporun önemine dikkat çekti.Başkan Bozbey, gençlerin sahasını yenileme sözü verdi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl Karadeniz Güvenspor’a yaptığı ziyarette, gençlerin kötü zeminle ilgili taleplerine duyarsız kalmadı.

İFTAR PROGRAMINDAN SONRA ZİYARET
Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de düzenlediği iftar programının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında gençlerle sohbet eden Başkan, sporun kötü alışkanlıklardan uzak durmadaki önemine dikkat çekti. Gençler tarafından alkışlarla karşılanan Bozbey, kulüp yönetimine de faaliyetleri için teşekkür etti.

MODERN STANDARTLARA UYGUN YENİLEME
İnegöl Karadeniz Güvenspor’un halı sahanın yenilenmesi talebine yanıt veren Başkan Bozbey, gerekli çalışmaların başlatılacağını açıkladı. “Kentimizdeki her çocuk spora ulaşabilmeli” diyen Bozbey, amatör spora verdikleri desteğin devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, gençlerin güvenli bir ortamda spor yapabilmesi için halı sahanın zeminini yenileyeceklerini belirtti. İnegöl Karadeniz Güvenspor Başkanı Sercan Kont ise Bozbey’in desteğine teşekkür ederek, bayram sevinci yaşadıklarını ifade etti.
- 10:07Leylek ile balıkçı arasında 10 yıllık dostluk hikayesi
- 09:57Konya'da glütensiz ekmek üretiminde çığır açan tesis hizmete girdi
- 09:48Bilecik'te park halindeki otomobil alev aldı
- 09:38Orta Doğu'daki 'mutabakat' küresel piyasalarda belirsizlik rüzgarları estiriyor
- 09:2816 kavşakta akıllı sistem trafik kuyruklarını %83 azalttı




