Başkan Akın ve Vekil Sarı, Altın Fiyatlarının Konuşulduğu Kuyumcu Açılışında Buluştu

Balıkesir'de kuyumcular çarşısı açılışında bir araya gelen Başkan Akın ve Vekil Sarı, altın fiyatlarını konuştu, esnafla sohbet etti.
Balıkesir'in ekonomik kalbinde yer alan kuyumcular çarşısında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı'yı bir araya getiren anlamlı bir açılış töreni düzenlendi.

ESNAF VE YATIRIMCILAR BULUŞTU
Mustafa Güneş'in ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel buluşmada, açılış duası yapıldı ve esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulunuldu. Törene katılanlar arasında yer alan Başkan Akın ve Milletvekili Sarı, esnafla sohbet ederek çarşının nabzını tuttu. Gündemin öne çıkan konularından biri ise güncel altın fiyatlarıydı.

ESPRİLİ SOHBETLER VE İKRAMLAR
Açılışta esprili bir dille konuşan Başkan Ahmet Akın, "Genelde ilk alışverişi biz yaparız esnafımızdan, ama burada geçerli olmaz sanırım" diyerek katılımcıları gülümsetti. Etkinlik kapsamında vatandaşlara pilav ikramı da yapıldı.
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da




