Başkan Akın'dan Kuvayımilliye Ruhu Vurgusu: Ramazan'da Birlik ve Beraberlik Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, İvrindi'de hemşehrileriyle iftar yaptı. Ramazan'ı Kuvayımilliye ruhuna yakışır şekilde geçireceklerini belirten Akın, 20 ilçede 400 bin kişiye iftar verdiklerini ve kimsenin aç kalmaması içiBaşkan Akın'dan Kuvayımilliye Ruhu Vurgusu: Ramazan'da Birlik ve Beraberlik Mesajı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, İvrindi'de hemşehrileriyle bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı. İftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan'ın yardımlaşma ve dayanışma ruhunu vurgulayan Akın, bu mübarek ayı 'Kuvayımilliye ruhuna yakışır bir şekilde' birlik ve beraberlik içinde geçireceklerini belirtti.

20 İlçede 400 Bin Kişilik İftar
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından İvrindi Meydanı'nda düzenlenen iftar programına, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın yanı sıra İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ve çeşitli siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Akın, iftar öncesi masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla yakından ilgilendi, çocuklara oyuncak ve top hediye etti. Balıkesir'in 20 ilçesinde toplam 400 bin kişiye iftar programı düzenlediklerini belirten Akın, ayrıca iftar saatlerinde sıcak yemek ikramı yapıldığını ve çölyak hastaları ile glüten hassasiyeti olanlara özel menüler sunulduğunu da ekledi.

Yalnız Kalmayan Bir Balıkesir Hayali
Konuşmasında, "Hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmediği ve yalnız kalmadığı bir Balıkesir" hayalinden bahseden Başkan Akın, "Balıkesir'imizin 20 ilçesinde bir kişi bile yatağa aç girerse kendimi bundan sorumlu tutarım" dedi. Yakın Kart sahiplerine yönelik Ramazan desteği ödemelerinin yapıldığını ve toplamda 10 bin hemşehriye özel kart desteği sağlandığını dile getiren Akın, desteklerin Ramazan boyunca süreceğini ifade etti. İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta ise Başkan Akın ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, İvrindi'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor





