Düzenleme : 26 Temmuz 2025 10:27
Başakşehir'de fabrika yangını: İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile diğer fabrikalara sıçramadan söndürüldü

Başakşehir'de bir madeni eşya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde bitişikteki fabrikalara sıçramadan söndürüldü; yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.Başakşehir'de fabrika yangını: İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile diğer fabrikalara sıçramadan söndürüldü
Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Panayır Sokak'ta bulunan bir madeni eşya fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. Yangın, 23.30 sıralarında fabrikanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı ve hızla üçüncü kata yayıldı.

HIZLA BÜYÜYEN YANGIN
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevre ilçelerden de destek istendi. Yaklaşık iki saat süren yoğun bir müdahale sonucu yangın, bitişiğindeki diğer fabrikalara sıçramadan kontrol altına alındı.

ZARAR NİTELİĞİ
Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, fabrikanın ikinci ve üçüncü katlarında maddi hasar meydana geldi. Soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra ekipler olay yerinden ayrıldı ve yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.







- 08:13Trump'ın yapay zeka oyunu: Kelepçeli uzaylıyla 'gizemli' paylaşım!
- 08:03Hollanda'da saat çılgınlığı: İzdiham büyüyor, polis devreye girdi
- 07:53Eurovision yıldızı Dara, zafer öncesi Galatasaray formasıyla Türkiye'ye seslendi: 'Beni destekleyin!
- 07:43Alper Kul'un ceviz serüveni: 'Battım battım!
- 07:33Rize'yi bile geride bıraktı: Almanya'nın gizli çay başkenti herkesi şaşırttı!



