Bartın'da feci kaza: Elektrik direğine çarpan araçta yaralanmalar var

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Bartın'da yaşanan trajik bir trafik kazasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil elektrik direğine çarptı. Olayda, sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

ARAÇ REFUJA ÇIKTI, SONRA DİREĞE ÇARPTI
Gölbucağı mevkiinde ilerleyen H. E. yönetimindeki 74 AN 606 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüje daldı. Daha sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarpan araç, metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Kazanın etkisiyle otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE
Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan bir kişinin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi.
- 22:29Merkez Bankası'ndan faiz indirimine kapalı sinyal: Sıkı duruş devam ediyor
- 22:20Tarihi Birleşme Kapıda: Romanya ve Moldova Tek Çatı Altında Toplanıyor Mu?
- 22:10İzmit'te intihar girişimi: Ekonomik sıkıntılar peşini bırakmıyor
- 22:01Denizlililer sağlıklı yaşama nefes olacak: Muhay Zin Turgay Şahin ile özel söyleşi
- 21:51Söke'de kaçak su ürünleri nakline geçit verilmedi: 60 kilogram canlı yengeç ele geçirildi






