Bandırma'da yeni yaya kaldırımı: Mehmetçik Caddesi güzelleşiyor

Bandırma Belediyesi, Mehmetçik Caddesi'nde yeni yaya kaldırımları inşa ediyor; proje, yayaların güvenliğini artırmayı ve ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.Bandırma'da yeni yaya kaldırımı: Mehmetçik Caddesi güzelleşiyor
Bandırma Belediyesi, kent sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak ve şehir estetiğini yükseltmek için önemli bir adım atıyor. Mehmetçik Caddesi'nde, Atatürk Bulvarı'ndan Kültür Merkezi'ne kadar uzanan bölüme çift yönlü yaya kaldırımları inşa ediliyor.

Daha Güvenli ve Konforlu Ulaşım
Bu proje, yayaların güvenliğini artırmayı ve cadde üzerindeki ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. Çalışmalar, Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki yaya trafiği daha düzenli ve güvenli bir şekilde ilerleyecek.

Belediye Başkanı'ndan Açıklama
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yaptığı açıklamada, 'Mehmetçik Caddesi'nde, Atatürk Bulvarı'ndan Kültür Merkezi'ne kadar uzanan karşılıklı yaya kaldırımlarının yapımına başladık' dedi. Başkan Mirza, projenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Bu proje, Bandırma'nın modern ve yaşanabilir bir şehir olma yolunda attığı önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Belediye, çalışmaların vatandaşları en az düzeyde etkileyecek şekilde planlandığını ve tamamlanma süresinin mümkün olduğunca kısa tutulacağını vurguluyor.
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası
- 12:29Bilecik'te dere taşması ulaşımı aksattı
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!




