ASAYİŞ
Yayınlanma : 17 Mart 2026 13:49

Bandırma'da emekli öğretmenin şüpheli ölümü: 3 zanlı tutuklandı!

Bandırma'da emekli öğretmenin şüpheli ölümü: 3 zanlı tutuklandı!
Bandırma'da emekli öğretmen Ahmet Baysal'ın şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi, ifadelerindeki çelişkiler nedeniyle tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde emekli öğretmen Ahmet Baysal'ın şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınan üç kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sempati mobilya

Şüpheliler İfadelerinde Çelişti

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 37 yaşındaki Mehmet D., 40 yaşındaki Semit T. ve 40 yaşındaki Semih K.'nin, olay günü bölgede bulunduklarını kabul ettikleri ancak verdikleri ifadelerin birbirleriyle çeliştiği öğrenildi. Bu durum, olayın aydınlatılması için yürütülen çalışmalarda kilit rol oynuyor.

Soruşturma Çok Yönlü Devam Ediyor

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ahmet Baysal'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın ise çok yönlü olarak sürdüğü ve olayın tüm detaylarının aydınlatılması için çalışmaların titizlikle devam ettiği bildirildi.