Balıkesir Üniversitesi'nde MEDEK akreditasyon belgeleri dağıtıldı

Balıkesir Üniversitesi, MEDEK akreditasyon belgelerini düzenlenen törenle takdim etti ve kalite anlayışının önemini vurguladı.Balıkesir Üniversitesi'nde MEDEK akreditasyon belgeleri dağıtıldı
Balıkesir Üniversitesi, mesleki eğitimde kalite güvencesini artırmak amacıyla akreditasyon sürecini belge takdimi ile kutladı.

AKREDİTASYON BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
Mesleki Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda akreditasyon almaya hak kazanan programlar için belgeler, düzenlenen törenle ilgili birimlere teslim edildi. Törene Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve akreditasyon sürecinde yer alan meslek yüksekokullarının temsilcileri katıldı.

REKTÖR OĞURLU'DAN VURGULAYICI AÇIKLAMALAR
Belgeler, MEDEK adına Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar tarafından takdim edildi. Bu süreçte Balıkesir MYO, Altınoluk MYO, Bigadiç MYO, Havran MYO ve İvrindi Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde toplamda 9 program akreditasyon almaya hak kazandı. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, belgelerin sadece birer belge değil, aynı zamanda üniversitedeki kalite anlayışının somut bir göstergesi olduğunu belirtti. Kalite odaklı gelişim sürecinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
- 22:57Ağrı'da Enerji Altyapısı Güçleniyor: Aras Edaş'tan Dev Yatırımlar
- 22:48Bambaşka bir sır: Farley Moor Taşı'nın keşfi arkeoloji dünyasını sarstı
- 22:40Mayıs’ta Marmaris’te Festival Şöleni Var
- 22:37Manisa'da iş arayanlarla işverenler dijital platformda buluştu
- 22:28Ordu'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama gerçekleşti




