Balıkesir'de takla atan araçta ölü sayısı 2'ye yükseldi

Balıkesir'deki trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Kaza, otomobilin takla atması sonucu meydana geldi.
Balıkesir'de dün gece meydana gelen trafik kazasında, yoldan çıkarak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi de yaralanmıştı.
YARALILARDAN BİRİ DAHA KAYBEDİLDİ
Hastaneye kaldırılan yaralılardan bu sabah gelen kötü haberle birlikte, kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Kazanın detayları ise oldukça üzücü. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi istikametindeki köprülü kavşak yan yol ayrımında meydana gelen kazada, 10 FD 920 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu.
ACİL YARDIM EKİPLERİ OLAY YERİNDE
Olay yerine gelen 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, yaralılara ilk yardımı yaparak, 2'si ağır olmak üzere 5 kişiyi Balıkesir Atatürk Şehir ve Üniversite Hastanelerine sevk etti. Kazada K.Ç. (17) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, bu sabah da Ş.Ö. (19) hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri ise hastanelerde devam ediyor.
- 12:58Selçuk'ta 19 Mayıs ruhu, step ve kule gösterileriyle zirveye çıktı
- 12:48Taksicilerden Bisicap uygulamasına sert tepki: 'Baskı ve karmaşa yaratıyor
- 12:38Milli Mücadele'nin manevi önderi Ahmet Hulusi Efendi dualarla anıldı
- 12:29İstanbul'da dev kruvaziyer yoğunluğu havadan görüntülendi
- 12:18Ummahan Korkut davasında gerekçeli karar açıklandı





