Balıkesir-Bandırma karayolu'nda tır dorsesi alev alev yandı

Balıkesir-Bandırma karayolunda bir tırın dorsesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.Balıkesir-Bandırma karayolu'nda tır dorsesi alev alev yandı
Balıkesir-Bandırma karayolunda seyir halindeki karton yüklü bir tırın dorsesinde yangın meydana geldi. Yangın, kısa sürede büyüyerek dikkat çekici bir hale geldi.

İTFAİYE MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın, Susurluk Kepekler mevkiinde K.İ. idaresindeki 59 ACF 731 çekici ve 59 ALC 262 dorse plakalı tırda çıktı. Yangına, Susurluk Grup Amirliği’nden 3 araç ve 10 personel, Bandırma Grup Amirliği’nden 2 araç ve 3 personel, Manyas Grup Amirliği’nden ise 1 araç ve 3 personel olmak üzere toplam 6 araç ve 16 personel müdahale etti. Ayrıca, Susurluk Belediyesi ekipleri de 2 su ikmal aracı ve 1 kepçe ile yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

ÇIKAN YANGININ NEDENİ İNCELENİYOR
Ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde yangın tamamen kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının çıkış nedeni hakkında incelemeler başlatıldı.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar




