Bakırköy'de 50 milyon TL'lik otomobiller alevlere teslim oldu

Bakırköy'de bir oto galeride meydana gelen yangında 50 milyon TL değerinde 4 otomobil alevlere teslim oldu. Kundaklama ihtimali üzerinde duruluyor.Bakırköy'de 50 milyon TL'lik otomobiller alevlere teslim oldu
Bakırköy'de gece saatlerinde bir oto galeride, toplam değeri 50 milyon TL olan 4 otomobil alevlere teslim oldu. Yangın, 04.30 sıralarında Yeşilköy Mahallesi'nde bulunan galerinin önünde park halindeki bir otomobilde başladı.

YANGININ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR
Alevler hızla büyüyerek yanındaki 3 araca daha sıçradı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Yangın sonucunda 2 araç ağır hasar alırken, diğer 2 otomobil kısmen zarar gördü.

KUNDAKLAMA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR
Yangının ardından olay yeri inceleme ekipleri, yanan otomobillerde delil toplama çalışmaları yaptı ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Toplamda 50 milyon TL'lik hasara neden olan olayla ilgili polis ekipleri yangının sebebini araştırmaya devam ederken, kundaklama ihtimali de göz önünde bulunduruluyor.
- 07:29Küresel ısınma tehdidi: Tarihi Süper El Niño başladı
- 07:20Uzaydan bile görülen pembe sır: Torrevieja Lagünü'nün gizemi çözüldü!
- 07:09İspanyol Prensesi, başkomutanlık için cesur bir adım attı
- 06:59Tarihi batıktan çıkan ahşapla moda şıklığı: Bir gemi, iki elbise!
- 06:50Prenses Ingrid Alexandra'ya arkadaşlık teklif eden adama dokunma yasağı getirildi





