Bakan Güler: Türk ve Azerbaycan orduları artık kader arkadaşı

Bakan Güler, Türk ve Azerbaycan ordularının kader birliği yaptığını ve iki ülke arasındaki ilişkilerin tarihi köklere dayandığını açıkladı.Bakan Güler: Türk ve Azerbaycan orduları artık kader arkadaşı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin sadece dost değil, aynı zamanda kader birliği yapmış iki ordu olduğunu vurguladı. Güler, Türkiye’nin gücünün Azerbaycan’ın gücüyle iç içe geçtiğini belirtti.

ZAFTAN DAHA FAZLASI
8 Kasım Karabağ Zafer Günü resepsiyonunda konuşan Bakan Güler, 44 gün süren Karabağ mücadelesinin yalnızca askeri başarı değil, aynı zamanda vatan ve bayrak uğruna verilen bir mücadele olduğunu ifade etti. Azerbaycan halkının kararlılığının, kendi topraklarını özgürleştirme iradesinin en belirgin göstergesi olduğunu söyledi.

KARDEŞLİK BAĞLARI
Güler, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşliğin köklü bir geçmişe sahip olduğunu, bu bağların tarih boyunca süzülen mücadelelerden kaynaklandığını açıkladı. İki ülkenin ilişkilerinin, Cumhurbaşkanlarının liderlikleri ile güçlendiğini belirten Güler, savunma ve güvenlik alanındaki iş birliğinin örnek teşkil ettiğini de vurguladı. Ayrıca, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki kalıcı barış adımlarını memnuniyetle karşıladığını dile getirdi.
- 14:36Kuşadası, bayram yoğunluğuyla turizm sezonunu açtı: Plajlar misafirleri bekliyor
- 14:29Bodrum'dan bayram dönüşü: 25 binden fazla araç çıkış yaptı
- 14:22Bilecik'te altyapı yaraları sarılıyor, şehir nefes alıyor
- 14:15Trump, yardımcısı Vance'i alay konusu yapmaktan çekinmiyor
- 14:06New York Belediye Başkanı Mamdani'den İsrail Günü Yürüyüşü'ne katılmama kararı: Yahudi cemaatinden sert tepki





