Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdatta Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüşerek önemli anlaşmalar imzaladı.Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’taki resmi ziyaretleri sırasında Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Mahmud Meşhedani ile bir araya geldi. İki lider, bölgesel işbirlikleri ve ikili ilişkiler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

BAĞDATTA TEMASLAR SÜRÜYOR
Bakan Fidan, başkent Bağdat’ta Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ve Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile de önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerde, iki ülke arasındaki ilişkilerin derinleştirilmesi hedefleniyor.

İMZA ALTINA ALINAN ANLAŞMA
Fidan, Iraklı mevkidaşıyla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Irak Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Su Alanında İşbirliğine İlişkin Çerçeve Anlaşması Kapsamındaki Projelerin Finansmanı için Mekanizma Belgesini imzaladı. Bu anlaşmanın, iki ülke arasındaki su kaynakları yönetimi konusundaki işbirliğini güçlendirmesi bekleniyor.
- 02:57Malatya'da yolun karşısına geçerken canından oldu: İki araç hızla gelip hayatını aldı
- 02:04Jessica Alba, 17 yıllık evliliğin ardından yeni aşkıyla plajda görüntülendi
- 01:50Elazığ'da apartman alevler içinde kaldı: 1 hamile kadın dahil 4 kişi etkilendi
- 00:22Kemikli rampalarında bayram dönüşü trafiği gece de yoğun
- 00:00Fatih Sultan Mehmet ve kahraman ordusu rahmetle anıldı: 573. yıl kutlu olsun





