Bahçede mangal faciası: 2 yaşındaki çocuk alevlere düştü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mangal ateşine düşen 2 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Bacaklarında ikinci derece yanıklar oluşan minik çocuk hastanede tedavi altına alındı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. Yenice Mahallesi Refah Sokak'taki bir evin bahçesinde, saat 15.00 sularında mangal için yakılan ateş, küçük bir çocuğun dramına sahne oldu.

DİKKATSİZLİK SONUCU ALEVLER İÇİNDE
Edinilen bilgilere göre, bahçede keyifli bir şekilde vakit geçirilirken, 2 yaşındaki Emral K. isimli minik çocuk, mangal ateşinin yakınında oyun oynuyordu. Bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybeden talihsiz çocuk, kendini bir anda alevlerin içinde buldu. Çığlıkları üzerine ailesi tarafından fark edilen Emral K., hızla ateşten çıkarıldı.

HASTANELİK OLDU, TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Olayın şokuyla büyük panik yaşayan aile, durumu hemen toparlayarak yaralı çocuğu özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan ilk müdahalede, Emral K.'nın bacaklarında ikinci derece yanıklar oluştuğu tespit edildi. Küçük çocuk, yanık ünitesine yatırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için soruşturma başlattı.
- 13:49Bilecik'te trafik kazası: 3 yaralı
- 13:40HBX Academy, bilimsel araştırmalarında gizemli arılardan yararlanıyor
- 13:30Bilecik yolunda şok kaza: Otomobil tıra böyle çarptı, 2 yaralı!
- 13:21Osmangazi'de çocuk işçiliğine karşı güçlü bir çağrı yapıldı
- 13:11Merkez bankaları haftası başlıyor: Fed kararları küresel dengeleri altüst mü edecek?




