• ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 08 Ekim 2026 22:30

Bahçe kavgasında eski muhtar hayatını kaybetti

Bahçe kavgasında eski muhtar hayatını kaybetti
Nazilli'de bahçe yüzünden çıktığı belirtilen kavgada eski muhtar İsmail Kılıç, tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan kuzeni N.A. yakalandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, bahçe yüzünden çıkan bir kavgada Çatak Mahallesi'nin eski muhtarı İsmail Kılıç (57) tüfekle vurularak ağır yaralandı.

Tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü

Olay, Kaşıkçılar Mahallesi'nde meydana geldi. Eski muhtar İsmail Kılıç ile kuzeni N.A. arasında bahçe meselesi yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında N.A., Kılıç’a tüfekle ateş açtı.

Hastanede yaşamını yitirdi

Ağır yaralanan Kılıç, hemen hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan N.A. ise ormanlık alanda yakalandı ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.