ASAYİŞ
Yayınlanma : 17 Mayıs 2026 19:57

Bafra’da sokaklara uzanan uyuşturucu ağı çökertildi: Bir kişi hapiste

Bafra’da sokaklara uzanan uyuşturucu ağı çökertildi: Bir kişi hapiste
Samsun'un Bafra ilçesinde polis, uyuşturucu operasyonunda 1 yabancı uyruklu şahsı suçüstü yakaladı. Şahsın ikametinde metamfetamin ve kenevir tohumu ele geçirildi, tutuklandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde emniyet güçlerinin titiz çalışmasıyla uyuşturucu madde ticareti yapan bir şebekeye darbe vuruldu. İshaklı Mahallesi'nde yapılan operasyonda, şüpheli şahısların üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramalar sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

sempati mobilya

Uyuşturucu madde ve tohumları ele geçirildi

Narkotik Büro Amirliği ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda Volkan S. (35) ve Yahya K. (40) isimli şahıslara yönelik bir operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda toplamda 0,25 gram metamfetamin maddesi bulundu. Bu ilk bulguların ardından soruşturma derinleştirildi ve yabancı uyruklu Muhammed Elnasır'ın (40) ikametine de baskın yapıldı. Elnasır'ın evinde yapılan aramada ise 1,91 gram metamfetamin ve 3,74 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler delil olarak muhafaza altına alındı.

Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Muhammed Elnasır, Bafra Narkotik Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Elnasır, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.