Bafra'da kan donduran hesaplaşma: 3 kişi yakalandı!

Bafra'da Recep Liman'ı silahla yaralayan şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda, olaya karıştığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Olayın geçmişe dayanan bir hesaplaşma olduğu belirtildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan ve bir kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.
HUSUMET BÜYÜDÜ, SİLAHLAR KONUŞTU
Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen Mehmet Karatepe, Recep Liman'a (56) iş yerinde bulunduğu esnada tabancayla 6 el ateş ederek kayıplara karıştı. Bacağına ve kasık bölgesine isabet eden kurşunlarla yaralanan Liman, acil olarak Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının tedavisi devam ederken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.
GEÇMİŞE DAYANAN HESAPLAŞMA ORTAYA ÇIKTI
Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, silahlı saldırıyı gerçekleştiren Mehmet Karatepe'yi olay yerine otomobille getirdiği tespit edilen M.B. (24), G.G. (23) ve B.Ö. (23) isimli 3 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma derinleştirildiğinde, olayın geçmişe dayanan bir hesaplaşma olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre, 14 Ağustos 2025 tarihinde Recep Liman'ın, Sebahattin Karatepe'yi tabancayla yaraladığı ve Mehmet Karatepe'nin de Sebahattin Karatepe'nin yeğeni olduğu ortaya çıktı. Recep Liman'ın ise kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!






