YEREL
Yayınlanma : 23 Eylül 2025 13:29

Babadağ Belediye Başkanı Kumral: Sanayi bölgesi alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor

Babadağ Belediye Başkanı Kumral: Sanayi bölgesi alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor
Denizli'nin Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, ilçenin sanayi bölgesindeki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi ve Ahilik Haftasını kutladı. Çalışmaların ilçenin sanayi alanlarını daha düzenli hale getirmeyi amaçladığı belirtildi.
Babadağ Belediye Başkanı Kumral: Sanayi bölgesi alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor

Denizli'nin Babadağ ilçesindeki sanayi bölgesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Murat Kumral, iş dünyasının Ahilik Haftasını kutladı.

teknik yapı

SANAYİ BÖLGESİ ZİYARETİ

Başkan Kumral, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek, hemşehrileriyle bir araya geldi ve taleplerini dinledi. Yol yapım ve betonlama çalışmalarını da yerinde inceleyerek süreci yakından takip ettiklerini belirtti. İlçenin sanayi alanlarını daha düzenli ve ulaşımı kolay hale getirmek için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

AHİLİK HAFTASI KUTLAMASI

Sanayici ve esnafların Ahilik Haftasını kutlayan Başkan Kumral, Ahiliğin dürüstlük, çalışkanlık ve paylaşmanın adı olduğunu vurguladı. Bu değerli mirasın esnafın yolunu aydınlatmaya devam ettiğini belirterek, Ahilik geleneğini yaşatan tüm esnafa teşekkür etti ve bereketli işler diledi.