ASAYİŞ
Yayınlanma : 26 Ocak 2026 01:30

Baba ve üvey oğlunun kavgası hastanede son buldu: Baba hayatını kaybetti

Baba ve üvey oğlunun kavgası hastanede son buldu: Baba hayatını kaybetti
Aydın'da baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle sonuçlandı. Kalp krizi geçiren baba hastanede hayatını kaybederken, üvey oğul gözaltına alındı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan olayda, baba ve üvey oğlunun arasındaki kavga, maalesef bir ölümle sonuçlandı. Sokaklara taşan gerginlik, kalp krizi geçiren babanın hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesiyle kahredici bir sona ulaştı.

teknik yapı

EVDE BAŞLAYAN TARTIŞMA SOKAĞA TAŞTI

Zafer Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 58 yaşındaki Nurettin Aslıhan ile 32 yaşındaki üvey oğlu S.K. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve evin dışına, sokağa taştı. Üvey oğluyla sokakta kavga etmeye devam eden baba Nurettin Aslıhan, aniden fenalaşarak yere yığıldı.

SAĞLIK EKİPLERİNİN ÇABALARI YETERSİZ KALDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yere yığılan Nurettin Aslıhan'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelerde baba Aslıhan'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Doktorların tüm tıbbi çabalarına rağmen kurtarılamayan Nurettin Aslıhan hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak üvey evlat S.K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.