Azra Akın: 43 yaşındayım, hiçbir yerimde estetik yok

Azra Akın, geçtiğimiz günlerde geçirdiği merdiven kazası nedeniyle rol aldığı tiyatro oyununun iptal olduğunu açıkladı. Tatildeyken, 43 yaşında olduğunu ve estetik ameliyat yaptırmadığını belirtti.
Geçtiğimiz haftalarda oğlu Demir ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülenen Azra Akın, gazetecilerin röportaj teklifini nazikçe geri çevirmişti. Akın, oğlu Demir'in yanında olduğu için müsait bir zamanda görüşmeyi tercih ettiğini belirtmişti. Alışverişe devam etmek üzere ayrılmıştı.

KAZADAN SONRA İPTAL EDİLEN OYUNLAR
Bir süredir oyunculuğa ara veren ve son zamanlarda tiyatro oyununda rol alan Azra Akın, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirdi. Merdivenden düşerek belini inciten Akın'ın rol aldığı Kaktüs Çiçeği oyunları iptal edildi.

ESTETİK YOK, DOĞAL GÜZELLİK VAR
2002 yılında dünya güzeli seçilen Azra Akın, tatilde yarım saat yüzdükten sonra çevredeki tatilcilerden gelen 'Azra Hanım, hâlâ çok güzelsiniz maşallah' iltifatlarına gülerek yanıt verdi. 43 yaşında olduğunu ve hiçbir estetik operasyon geçirmediğini açıkladı.
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı



