ASAYİŞ
Yayınlanma : 15 Mart 2026 15:32
Ayvalık'ta 25 göçmen yakalandı: 3'ü çocuk

Ayvalık'ta yapılan operasyonda, Yunanistan'a gitmek isteyen 3'ü çocuk 25 göçmen yakalandı ve insani yardımların ardından göçmenler göç idaresine sevk edildi.
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 3'ü çocuk, toplam 25 göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.
OPERASYON DETAYLARI
Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Kolluk Destek Timi (Koldestim), Altınova İskele Jandarma Komutanlığı ile işbirliği yaparak, sahil kenarına yakın bir bölgede saklanan göçmenlere operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen bu operasyon sonucunda 25 göçmen kıskıvrak yakalandı.
İNSANİ YARDIMLAR YAPILDI
İlk sorgulamalarının ardından göçmenlere yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlar sağlandı. Yakalanan göçmenler, daha sonra Balıkesir İl Göç İdaresi Merkezi'ne gönderildi.
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi
- 05:43Sazlıdere'de bilirkişi şoku: TOKİ inşaatları mevzuata aykırı mı?
- 05:35Donald Trump Jr. nadir element şirketi için Pentagon'dan dev kredi aldı






