• satrroıad dörüm
ASAYİŞ
Yayınlanma : 05 Temmuz 2026 15:32

Ayvalık sahillerinde yürek burkan son: 75'lik tatilci denizde can verdi

Ayvalık sahillerinde yürek burkan son: 75'lik tatilci denizde can verdi
Ayvalık'ta denize giren 75 yaşındaki emekli Atilla Ökmen, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ökmen'in cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Balıkesir'in popüler tatil beldesi Ayvalık'ta, denize giren 75 yaşındaki bir tatilci, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olay, tatilcilerin yoğun olarak bulunduğu bir bölgede meydana geldi ve bölgeye derin bir üzüntü hakim oldu.

sempati mobilya

DENİZDE FENALAŞAN YAŞLI ADAM KURTARILAMADI

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir Sitesi'nde ikamet eden emekli Atilla Ökmen (75), sıcağın etkisinden kurtulmak ve serinlemek amacıyla denize girdi. Yaklaşık on yıl önce geçirdiği kalp ameliyatı geçmişi bulunan Ökmen, denizin ortasında aniden fenalaştı. Sahil Güvenlik ve cankurtaran ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kıyıya çıkarılan Ökmen'e, olay yerinde acil sağlık müdahalesi yapıldı.

OTOPİ İÇİN ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ

Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, tüm çabalarına rağmen Atilla Ökmen'i hayata döndürmeyi başaramadı. Olayın ardından jandarma, Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, savcılık incelemesi sonrasında Ökmen'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.