Ayvalık Belediyesi, EMITT Fuarı'nda gastronomi zenginliklerini tanıtıyor

Ayvalık Belediyesi, EMITT Fuarı'nda gastronomi zenginliklerini ve yöresel ürünlerini tanıtarak kentin turizm potansiyelini sergiliyor.Ayvalık Belediyesi, EMITT Fuarı'nda gastronomi zenginliklerini tanıtıyor
Ayvalık Belediyesi, turizm sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan 29. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nda bu yıl da yerini aldı.

FUARDA AYVALIK'IN TANITIMI YAPILIYOR
5-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Ayvalık Belediyesi, Salon 1’de, 1301 numaralı stantta, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı içerisinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuarda, Ayvalık’ın Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile birlikte gastronomi zenginlikleri ve coğrafi işaretli yöresel ürünleri tanıtılarak kentin turizm potansiyeli ulusal ve uluslararası katılımcılara sunuluyor.

109 ÜLKEDEN TEMSİLCİLER BULUŞUYOR
109 ülkeden sektör temsilcisini bir araya getiren EMITT Fuarı’nda Ayvalık Belediyesi’nin yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standında Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Havran, Manyas ve Marmara belediyeleri de yer alıyor.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar




