SPOR
Yayınlanma : 06 Aralık 2025 18:31

Aydınspor evinde Manisa 1965 Nurlupınar karşısında 2-2 berabere kalarak 3 puanı kaçırdı

Aydınspor evinde Manisa 1965 Nurlupınar karşısında 2-2 berabere kalarak 3 puanı kaçırdı
Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Aydınspor, evinde Manisa 1965 Nurlupınar ile 2-2 berabere kaldı. Aydınspor öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı.
Aydınspor evinde Manisa 1965 Nurlupınar karşısında 2-2 berabere kalarak 3 puanı kaçırdı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Aydınspor, kendi sahasında Manisa 1965 Nurlupınar ile karşılaştı ve müsabaka 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Aydınspor sahadan 3 puanla ayrılamadı.

teknik yapı

İlk Yarıda Farklı Başlangıç

Ligin 10. haftasında Germencik İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgisi vardı. Aydınspor, maçın hemen başında 4. dakikada Alperen Özdemir ve 14. dakikada İbrahim Halil Öner'in attığı gollerle 2-0 öne geçti. Üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar, ilk yarının bitimine saniyeler kala 45. dakikada Aykut Sevim'in golüne engel olamadı ve ilk yarı 2-1 Aydınspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci Yarıda Gelen Eşitlik

Karşılaşmanın ikinci yarısına Manisa 1965 Nurlupınar ekibi daha istekli başladı. Rakip takımın çabaları 79. dakikada sonuç verdi ve Aykut Sevim, attığı golle hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydederek skora denge getirdi: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca mücadele bu skorla sona erdi. Bu beraberlik sonucunda Aydınspor puanını 7'ye yükseltirken, Manisa 1965 Nurlupınar ise puanını 18'e çıkardı.